Online training van 'hustle queen' Shenin Lebrun

Vrijdag 12 maart 2021   |   20:00 - 21:00   |   Extern
Om gelijke kansen voor vrouwen hoog op de clubagenda te zetten, nodigt onze clubsponsor ABN AMRO onze (vrouwelijke) hockeyers, commissieleden en bestuurders uit voor 5 leerzame en inspirerende online trainingen (workshops) van 5 inspirerende vrouwen. 

Met het hockey op een laag pitje krijgen jullie de komende weken een extra dosis inspiratie én motivatie gewoon vanaf thuis. Want fair play is belangrijk op én naast het veld. Kruip dus op de bank met je laptop en tune in voor vijf topvrouwen die je laten zien hoe je jouw grote dromen waar kunt maken.

12 maart 'hustle queen' Shenin Lebrun
Shenin (rechts op de foto) werkt bij NIKE, produceert haar eigen films (te vinden op Netflix en Videoland) en runt Hustle & Heart consultancy. 'Hustlen' bestaat uit moed, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Heart staat voor het feit dat je alles met passie doet.

Als 'hustle queen' leert Shenin je hoe je dromen waar maakt en niet op geeft. Ze put daarbij uit haar eigen leven en ervaring: she practices what she preaches! 

Meld je aan voor: 'Just do it, en maak je grote dromen waar'
Klinkt het interessant? Meld je dan nu aan. De workshop vindt plaats op dinsdagavond om 20.00 uur. De link naar de registratiepagina is: https://www.acupofambition.nl/abnamro.

Wil je meer weten over Shenin? Kijk dan op haar websiteDe serie online trainingen maken deel uit van De Inhaalslag van ABN AMRO, het programma dat zich richt op gelijke kansen voor iedereen in de hockeysport. Om te beginnen wordt ingezet op de positie en gelijkwaardige behandeling van mannen en vrouwen in de sport. Later zullen initiatieven volgen voor gelijke kansen voor kinderen in achterstandssituaties en mindervalide sporters.