Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie:

 (Vrijwilligers-)baantjes voor de jeugd  Aantal vragen: 4
 Fluiten  Aantal vragen: 6
 Roken, gevonden voorwerpen & sleutelbeheer  Aantal vragen: 3
 Teamindelingen & selectie  Aantal vragen: 5
 Trainingspakken  Aantal vragen: 1
 Weersomstandigheden & afgelastingen trainingen/wedstrijden  Aantal vragen: 3

Mis je hier nog informatie? Mail ons op [email protected]

(Vrijwilligers-)baantjes voor de jeugd
Ik zou graag training geven aan een van de jeugdteams, kan dat? 
Vanuit de Technische Commissie zoeken we elk seizoen weer een aantal enthousiaste en gemotiveerde trainers voor onze jeugdteams. Vind jij het leuk om je hockeykennis en -ervaring over te dragen? Lijkt het je leuk om 1 of 2 keer per week training te geven aan jongere teams? Laat het ons dan weten via een mailtje aan de Technische Commissie.
 
Kan ik achter de bar werken als bijbaantje? 
Ben je 14 jaar of ouder, dan mag je komen helpen achter de bar. We kunnen nog wel nieuw barpersoneel gebruiken. Bardienst draaien op Pollux is de leukste baan in de regio! Het is hard aanpoten, zeker in de rust of na een wedstrijd. Voordeel bij deze baan is dat je een behoorlijke stem in het plannen van je diensten hebt. Ook prettig op z’n tijd. Interesse? Stuur dan een mail naar de barplanning.
 
Kan ik bijverdienen door extra wedstrijden te fluiten? 
Wil je graag fluitbeurten van andere leden overnemen voor een leuke bijverdienste? Dan ontvangt de Arbitragecommissie graag je naam en contactgegevens via een bericht aan [email protected]. Op de bijlage op de pagina Arbitrage kun je terugvinden wat de verdiensten per wedstrijd zijn. 
Kan ik meehelpen met het organiseren van feesten en evenementen? 
De Coco Jeugdcommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de leuke feesten die Pollux maken voor de gezellige club die we zijn. Wil jij ons komen versterken en helpen bij het organiseren van evenementen? Of heb je zelf een leuk idee om iets te organiseren op Pollux? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur een mailtje naar de CoCo.