terug naar vorige scherm
KNHB licht gevolgen toe van afgelasting zaalwedstrijden op 9 februari
14-2-2020
Door de afgelasting van het zaalhockeyprogramma voor zondag 9 februari j.l. zijn ongeveer 3.500 wedstrijden in de districtcompetities niet gespeeld. Dit kan gevolgen hebben voor de beslissingen in de poule. Op hun website licht de KNHB haar besluit en de consequenties toe.

Inhalen van afgelaste zaalhockeywedstrijden
De KNHB stelt het volgende: "Helaas is het niet mogelijk om alle wedstrijden opnieuw in te plannen, omdat de competities worden gespeeld in extern gehuurde hallen. In tegenstelling tot de veldcompetitie beschikken de verenigingen bijna geen van allen over eigen faciliteiten om zaalhockey te kunnen spelen. Alle uren die beschikbaar zijn voor zaalhockey in externe locaties worden daarbij ver van tevoren ingepland om competitie te kunnen spelen. Het is daarbij niet mogelijk om uren vrij te houden om eventuele inhaalwedstrijden te spelen. Er is namelijk al een tekort om de competitie zelf volledig en goed gepland af te wikkelen.

Om het nu afgelaste programma alsnog te spelen zijn ruim 2.000 zaaluren nodig. Deze uren zijn niet voorradig. In het reglement is daarom opgenomen dat afgelaste wedstrijden niet worden ingehaald. Op incidenteel niveau kunnen wel wedstrijden worden ingehaald."

Kijk voor meer informatie op www.KNHB.nl
 
 

Hoofdsponsors

 

Sponsors


 

Links

https://www.knhb.nl/kenniscentrum


https://hockey.nl/

Android app on Google Play