Afsluitende Team BBQ’s op Pollux

Nieuws Algemeen 4-6-2021 |

Afsluitende Team BBQ’s op Pollux

Het afscheid van het team waarin jullie het afgelopen seizoen hebben gespeeld, willen jullie uiteraard met elkaar op een mooie wijze vieren. Ook al hebben we niet zoveel kunnen spelen dit seizoen!

Pollux biedt jullie als teams de mogelijkheid om te komen barbecueën op de club. We willen Pollux hiervoor open stellen in het laatste weekend van juni (vrijdag 25/zaterdag 26) en eerste week van juli (vrijdag 2/zaterdag 3). Eventueel is ook de zondag mogelijk.

Het clubhuis is open en het enige wat Pollux vraagt, is dat jullie de drank afnemen van de club. Dus geen eigen drank meenemen. Pollux zorgt ervoor dat er iemand achter de bar staat. Indien gewenst,  kunnen we patat of andere frituur serveren.

Eten, bordjes, bestek, kolen en alle bbq-benodigdheden regel je zelf als team. Er staan 2 bbq’s op Pollux, die gebruikt kunnen worden. Wel schoonmaken na afloop! Koop je spullen 1 dag van tevoren in, als het onverhoopt heel slecht weer is, kunnen we samen de BBQ annuleren. Koop bij voorkeur bij onze sponsors Jumbo en/of Poelier Jaap Westbroek. Hiernaast kun je uiteraard ook pizza’s laten bezorgen of een partypan, dit is vorig jaar ook gedaan.

We proberen meerdere teams tegelijkertijd hun afscheid te laten vieren, maar wel op ruime afstand van elkaar zodat het mogelijk is 1,5 meter afstand van elkaar in acht te nemen. Er is een maximum van 3 teams per avond en maximaal 50 personen totaal. In elk team is het verplicht dat er een coronaverantwoordelijke aanwezig is die let op de coronaregels, die we van tevoren met elkaar zullen doornemen.

Schrijf je in als team door een e-mail te sturen naar [email protected]. Geef je voorkeursdatum en tijdstip aan en het aantal personen (onder en boven de 18). Samen kijken we hoe we alle teams, die dit willen, kunnen inplannen eind juni/begin juli.

Met sportieve groet,

Barcommissie VMHC Pollux