Teamindelingen seizoen 2022-2023 bekend

Nieuws Jeugd 24-6-2022 | Beste spelers,
 
De teamindelingen voor seizoen ’22-’23 zijn bekend en zojuist aan jullie gemaild.
Voor de Technische Commissie is dit de afgelopen weken een hele klus geweest. We hebben bij het indelen van de teams het belang van de spelers vooropgesteld en rekening gehouden met "Fun & Groei”.

Grondslag teamindelingen
Ten grondslag aan de nieuwe teamindelingen liggen de, door trainers en coaches, ingevulde TIPS; Techniek, Inzicht, Persoonlijkheid, Snelheid (maar ook Potentie en Inzet) formulieren (1 x ingevuld na eerste seizoenshelft en 1x ingevuld na tweede seizoenshelft) en de beoordelingen tijdens de "extra trainingen” door onafhankelijke leden van Pollux met hockeyervaring. Dit zijn, onder anderen, de trainers van H1, H2 en D2. Door middel van deze combinatie trachten wij een zo goed en onafhankelijk mogelijk indelingsbeleid te voeren waarbij de ontwikkeling en het plezier van onze spelers voorop staat.
Uiteraard realiseren wij ons terdege dat bepaalde keuzes, in eerste instantie, wellicht niet aansluiten op de initiële verwachtingen van een speler, hetgeen kan resulteren in teleurstelling. Echter, weten wij uit ervaring dat, indien deze spelers het een kans geven in hun nieuwe team te spelen, het meestal uiteindelijk toch als plezierig wordt ervaren.

Achtergrondinformatie en veelgestelde vragen
Voor verdere achtergrondinformatie over ons beleid, verwijzen wij je graag door naar "Veelgestelde vragen teamindelingen VMHC Pollux” op onze website.

Mocht je naar aanleiding van de indeling toch nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen per e-mail met de lijncoördinator van jouw lijn.
 
Wij wensen iedereen een fijne zomerstop en zien er naar uit er met zijn allen weer een mooi seizoen van te maken!

Met sportieve groet,

De Technische Commissie van VMHC Pollux