Fithockey (50+'ers)

Bij Fithockey speel je op je eigen niveau en staan plezier in het samen bewegen en buiten bezig zijn voorop! Kortom, Fithockey is gezond en gezellig voor senioren vanaf 50 jaar.

Voor wie
Iedereen kan Fithockey spelen, het enige criterium is dat je kunt lopen zonder hulpmiddelen.

Wanneer
Je traint elke woensdagochtend van 10 tot 11 uur. Aan het einde van de training spelen we een partijtje. Rond 11.00 uur zijn we toe aan koffie/ thee.

Opzet training
Je krijgt Fithockey-training onder de deskundige leiding van trainster Renée Helderop. Renée zal beginnen met een warming-up om de spieren warm te maken. Zodra de spieren los zijn, volgen enkele techniekoefeningen met de unistick en zachte bal, zoals overslaan en slaan op doel. Je leest het goed. Fithockey speel je met een zachte bal en een kunststof uni-stick. Na de techniekoefeningen spelen we een partijtje.

Koffiemoment
Na de partij, zo rond 11.00 uur, praten we in het clubhuis gezellig na en drinken we koffie of thee met elkaar.

Hockeyuitrusting
Voor Fithockey heb je geen bitje of scheenbeschermers nodig, wel een paar sportschoenen met profiel en sportieve, lekker zittende kleding.

Locatie
Onze hockeyvelden liggen in de groene Broekpolder. Ons adres is VMHC Pollux, Kooikersweg 4 in Vlaardingen.

Contributie
Wil je weten wat de contributie is om te gaan Fithockeyen bij Pollux? Kijk dan in het contributieoverzicht. Ook vind je op deze pagina meer informatie over financiële steun vanuit de gemeente mocht het lastig zijn om de contributie op te hoesten.

Nieuwsgierig geworden naar fithockey?
Spreekt Fithockey bij Pollux je aan? Meld je dan vrijblijvend aan bij onze club en doe mee met 3 gratis proeftrainingen. Na je aanmelding neemt Renée Helderop contact met je op om je verder te informeren. En neem gerust vrienden of vriendinnen mee. Dat verhoogt de gezelligheid. Zien we jullie woensdagmorgen?


Meer weten?
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Renée Helderop. Ze vertelt je graag meer. Of bekijk het filmpje hieronder.Het filmpje speelt zich af in de zaal, waar we een aantal winterseizoenen hebben gespeeld. Vanwege de zachte winters kan het echter zijn dat we in de winter niet meer de zaal in zullen gaan maar in plaats daarvan op het veld blijven spelen.