Vereniging_Fithockey

Fithockey voor senioren vanaf 50 jaar

Fithockey staat voor veilig bewegen in teamverband, buiten sporten, sociale contacten en veel plezier maken met elkaar.

Kortom fithockey is gezond en gezellig voor senioren vanaf 50 jaar.

De FIThockey les start op woensdagen om 9.30 uur onder de deskundige leiding van trainster Joosje van Reeuwijk. Joosje zal beginnen met een warming-up om de spieren warm te maken. Zodra de spieren los zijn volgen enkele techniek oefeningen met knots en bal, zoals overslaan en slaan op doel. U leest het goed, FIThockey wordt gespeeld met een zachte bal en een hockeyknots.

Na deze techniekoefeningen wordt een partijtje gespeeld en…. Het mooie van FIThockey is dat je het kunt spelen op je eigen niveau en plezier in het samen bewegen en buiten bezig zijn staat voorop!

Na de partij, zo rond 11.00 uur, wordt in het clubhuis gezellig nagepraat en koffie of thee gedronken.

U heeft geen bitje of scheenbeschermers nodig, wel een paar sportschoenen met profiel en sportieve, lekker zittende kleding. Iedereen kan FIThockey spelen, het enige criterium is dat u kunt lopen zonder hulpmiddelen.

Nieuwsgierig geworden?
Kom dan om 9.30 uur naar Pollux voor een proefles. Trouwens, de eerste 4 proeflessen zijn gratis om te kijken of FitHockey ook iets voor u is. En neem gerust vrienden of vriendinnen mee. Dat verhoogt de gezelligheid.

Bent u enthousiast geworden en wilt u zich aanmelden voor een proeftraining? Dat kan middels een berichtje naar [email protected]

Tot woensdagmorgen?