Contributiekorting met de Rotterdampas en evt. afkopen fluitbeurten

Nieuws Algemeen 27-8-2020 |
Contributiekorting
Ieder lid van Pollux kan met de Rotterdampas € 25,- korting krijgen op de te betalen contributie voor het seizoen ’20-‘21. Wil je hier gebruik van maken? Geef dan vóór 15 september je naam en het nummer van je Rotterdampas door aan [email protected].

Afkopen fluitbeurten
Vanaf 16 jaar ben je vanuit de KNHB verplicht om een aantal wedstrijden per seizoen te fluiten. Bij VMHC Pollux delen we je zo nodig in vanaf de B-jeugd. Gemiddeld komt dit uit op 5 à 6 wedstrijden per seizoen. Maar kan of wil je echt niet fluiten? Bij Pollux bestaat voor seniorleden de mogelijkheid om je fluitbeurten voor het hele seizoen af te kopen. Dan word je niet ingedeeld. Dit kost € 150,- per seizoen. Laat ons dit ook vóór 15 september weten via een mail aan [email protected], zodat we dit kunnen factureren met de contributienota.

Wil je juist graag extra wedstrijden fluiten komend seizoen en daarmee € 20,- per wedstrijd verdienen? Dan ontvangt de Arbitragecommissie graag je naam en contactgegevens via een bericht aan [email protected].

Met sportieve groet namens de ledenadministratie van VMHC Pollux,

Hella Oosterhof

Rectificatie: In een eerdere versie van dit artikel stond dat leden hun fluitbeurten kunnen afkopen. Die mogelijkheid bestaat echter alleen voor seniorleden. Dit is aangepast.