Afsluitende Team BBQ’s op Pollux: nog voldoende keus om in te schrijven!

Nieuws Algemeen 31-5-2022 |
Het afscheid van het team waarin jullie het afgelopen seizoen 2021- 2022 hebben gespeeld willen jullie uiteraard met elkaar op een mooie wijze vieren en gezellig afsluiten. Pollux biedt jullie als teams de mogelijkheid om te komen barbecueën op de club. 

Wil jullie team ook nog meedoen? 
Er is nog voldoende keus om in te schrijven voor een afsluitende BBQ. Kijk bij de data hieronder of er een geschikte datum voor jullie bijzit. Pollux stelt haar locatie op de volgende data voor jullie open:
  • Vrijdag 17 juni (18.00 - 22.00)
  • Zaterdag 18 juni (18.00 – 22.00)
  • Zondag 19 juni (17.00 – 21.00)
  • Zondag 26 juni (17.00 – 21.00)
  • Vrijdag 1 juli  (18.00 - 22.00)
Het clubhuis is open en het enige dat Pollux vraagt is dat jullie de drank afnemen van de club. Dus ajb geen eigen drank meenemen. Pollux zorgt ervoor dat er iemand achter de bar staat. Indien gewenst kunnen we patat of andere frituur serveren.
Eten, bordjes/bestek, kolen en alle BBQ benodigdheden regel je zelf als team. 

Er staan 2 BBQ’s op Pollux, die gebruikt kunnen worden. Wel met de voorwaarde dat deze na afloop ook weer worden schoongemaakt. Het is het handigste als je je spullen 1 dag van tevoren inkoopt, mocht het slecht weer zijn dan kunnen we samen de BBQ annuleren. Koop bij voorkeur bij onze sponsors Jumbo en/of Poelier Jaap Westbroek. Hiernaast kun je uiteraard ook pizza’s laten bezorgen of een "partypan", dat is vorig jaar ook gedaan. We proberen zoveel mogelijk meerdere teams tegelijkertijd hun afscheid te laten vieren.

Schrijf je in als team door een mail te sturen naar [email protected]. Of app naar: 06-83534448 (Annette Helderop).

Geef je voorkeursdatum en tijdstip aan en het aantal personen (onder en boven de 18 jaar).  En samen kijken we hoe we alle teams die dit graag willen kunnen inplannen voor eind juni/begin juli.

Groetjes van de Barcommissie Pollux,
Danielle van den Bogaard & Annette Helderop