Oproep D&E Jeugd: lever je trainingspak 2 juli in

Nieuws Jeugd 25-6-2022 |
In het afgelopen seizoen heeft de jongste jeugd (D en E) mooie blauwe trainingspakken van het merk Indian Maharadja van onze sponsor Zanden Orthodontie in bruikleen gekregen. 

Hierbij de oproep om deze pakken gewassen en heel, in te leveren, graag verpakt in een plastic zak met de naam van de speler erop en de maat van het pak.

Wanneer?
Op zaterdag 2 juli 2022 tijdens de Let's Roll Dag kunnen de pakken ingeleverd worden bij Pollux tussen 9.30-13 uur. Kan uw kind of uzelf als ouder hierbij niet aanwezig zijn, dan kan natuurlijk ook een teamgenoot het pak inleveren.

Nieuwe trainingspakken seizoen 2022/23
De pakken worden aan het begin van seizoen 2022/2023 herverdeeld. In de tweede helft van augustus 2022 ontvangen alle spelers van de D en E jeugd een bericht dat zij een trainingspak kunnen ophalen. Dit geldt dus alleen voor de D en E jeugd voor seizoen 2022-2023. Met andere woorden: gaat/gaan uw kind(eren) dit jaar van de D naar de C jeugd? Dan komen zij helaas niet meer in aanmerking voor een trainingspak. Gaat/gaan uw kind(eren) van F volgend jaar naar de E jeugd, dan komen ze juist wel in aanmerking voor een trainingspak.

Er zijn een paar spelregels:
  1. het pak is in bruikleen en blijft eigendom van de sponsor.
  2. de trainingspakken moeten tijdens de wedstrijden worden gedragen.
  3. stopt/stoppen uw kind(eren) als lid van Pollux dan moet het trainingspak worden ingeleverd. 
  4. voor de pakken wordt geen eigen bijdrage gevraagd. 
  5. bij verlies en/of grote beschadiging moet ter compensatie zelf een nieuw trainingspak worden aangeschaft (vervangingswaarde: 60 euro).
  6. er mag niet met stift op de trainingspakken worden geschreven.
  7. eind van het seizoen is het mogelijk het trainingspak om te ruilen voor een grotere maat.
  8. a.j.b. niet onderling ruilen, maar onder begeleiding van de sponsorcommissie. 
Bedankt voor jullie medewerking en veel succes allemaal in het volgend seizoen. We zien jullie graag op 2 juli tijdens de Let's Roll Dag !

Met vriendelijke groet,
Desiree de Jong, voorzitter,
Sponsorcommissie VMHC Pollux