Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie:

 (Vrijwilligers-)baantjes voor de jeugd  Aantal vragen: 4
 Fluiten  Aantal vragen: 6
 Roken, gevonden voorwerpen & sleutelbeheer  Aantal vragen: 3
 Teamindelingen & selectie  Aantal vragen: 5
 Trainingspakken  Aantal vragen: 1
 Weersomstandigheden & afgelastingen trainingen/wedstrijden  Aantal vragen: 3

Mis je hier nog informatie? Mail ons op [email protected]

Roken, gevonden voorwerpen & sleutelbeheer
(Waar) kan er nog gerookt worden binnen Pollux? 
Pollux is een rookvrije club. Per 1 januari 2020 is een wet van kracht die voorschrijft dat alle sportclubs rookvrij moeten zijn. Wat betekent dit voor Pollux? Op de club mag niet meer worden gerookt. Er zijn geen asbakken meer binnen de hekken. Buiten de hekken mag gerookt worden. Er is een peukenput bij het entreehek. Spreek elkaar gerust aan als er toch gerookt wordt. Werken jullie mee aan de rookvrije generatie?
 
Waar kan ik terecht voor gevonden voorwerpen? 
De gevonden voorwerpen worden bij de entree van het clubhuis, gelijk als je binnenkomt links bewaard in een kist. De gevonden voorwerpen blijven daar 1 á 2 maanden liggen, voordat ze aan een goed doel worden gegeven. Waardevolle liggen achter de bar of achter slot. 
Wie zorgt ervoor dat het hek bij Pollux opengaat? 
Trainers die als eerste op een bepaalde dag trainen krijgen in principe een sleutel (tegen 25 euro borg). En ook het barpersoneel dat moet openen heeft een sleutel. Op dagen waarop het onzeker is of er gewoon volgens het reguliere trainingsschema wordt getraind, is het aan de trainers om na te gaan welke teams er wel of niet komen trainen en wie er dan een sleutel heeft. De sleutel is ook altijd op te halen (te lenen) bij Reneé Helderop of Lisette Nees